Válasszon nyelvet!

Tags

June 2023
M T W T F S S
     
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Rólunk

Vállalkozásunk 2003-ban azzal a szándékkal jött létre, hogy általa elősegítsük ügyfeleink fejlődését a szervezeti tudás gyarapításán keresztül. Tevékenységünk során operatív segítséget kívánunk adni partnereinknek.

Küldetésünk: Céljainkat innovatív ipar- és üzletfejlesztő, a vállalkozások versenyképességét erősítő, tudástranszferen alapuló tevékenységünkkel kívánjuk elérni, amely az általunk nyújtott értékarányos szolgáltatásokra épül.

Szolgáltatási portfóliónk egyrészről az Európai Üzleti Kiválósági Modellre (EFQM) építve a vállalkozási, szolgáltatási és oktatási szektor üzleti fejlesztését célozza meg hazai és európai célterületen. Ennek révén lehetőség nyílik külső céges tapasztalatok megismerésére, globális kiterjedésű kapcsolatok kialakítására és ápolására, „jó gyakorlatok” elsajátítására, amelyeket a honi ipari környezetben is kamatoztatni kívánunk; konkrét szervezet- és folyamatfejlesztési projekteken keresztül.

Emellett cégünk a gazdasági szereplők közötti integrátori szerep elfoglalásával próbál hozzájárulni a regionális gazdaságfejlesztéshez, a kiválósági alapelvekkel összhangban kidolgozott gazdaságfejlesztő módszereken keresztül. Szerepet vállalunk a helyi fejlesztések ösztönzésében, valamint az ipari kis-, közép és nagyvállalkozások network-alapú összefogásában. Aktív szerepet vállalunk ipari park fejlesztési programokban.

Szolgáltatási tevékenységünk kiteljesítése a 2010-ben elindított K+F menedzsment tevékenység, amelynek révén vállalati kutatás-fejlesztési projektekben, valamint térségi K+F programokban és kutatóközpont fejlesztési kezdeményezésekben veszünk részt. Ezáltal teljesíthető be vállalkozásunk alapítási víziója egy térségi technológiai rendszerintegrátori szerep elérésével.